Осимен и Кварацхелия с постижения, каквито никой друг в Серия А няма през сезона


Осимен и Кварацхелия с постижения, каквито никой друг в Серия А няма през сезона
Снимка: Getty Images

1695 0

Наполи продължава пътя си към мечтаната шампионска титла в Италия. Поредната голяма крачка към трофея на Серия А бе направена в 26-ия кръг, когато бе сразен един от претендентите за топ 4 - Аталанта.

"Партенопеите" спечелиха с 2:0 и не оставиха съмнения кой бе по-класният отбор. Все пак първото попадение не падаше, докато не стана време за един от двамата големи виновници за класирането на тима да избухне.

Виктор Осимен не успя да се разпише (въпреки че имаше една атрактивна задна ножица, спасена от вратаря, както и още няколко нелоши възможности за гол), но това стори Хвича Кварацхелия.

Националният футболист на Грузия се отличи с чудесна индивидуална техника и след две отлични смени на посоката в наказателното поле си осигури позиция за изстрел и разстреля противниковия страж.

Това бе гол номер 11 за него за него през сезона в Серия А, като има и 9 асистенции. Виктор Осимен пък е реализирал 19 попадения и е дал 4 асистенции.

Така двамата се превръщат в единствените футболисти в Серия А, които са директно замесени в 20 или повече попадения през сезона в първенството. Вижте как Наполи спечели едно от най-трудните си изпитания до края и красивия гол на Кварацхелия (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички