Къде да гледаме сблъсъка Италия - Швейцария на Европейското първенство по футбол


Къде да гледаме сблъсъка Италия - Швейцария на Европейското първенство по футбол
Снимка: Guliver/GettyImages

2613 0

Вдъхновеният отбор на Италия излиза за своя втори мач от груповата фаза на Европейското първенство по футбол. "Скуадра адзура" се изправя срещу отбора на Швейцария в двубой, който може да подсигури мястото на италианците в следващата фаза на турнира.

Италия вкара 28 гола и не допусна нито един в последните си 9 мача и това няма как да не носи положителна настройка в лагера им. Тимът надигра категорично Турция в първия мач и вече гледа уверено към елиминациите на Евро 2020. В същото време Швейцария не успя да победи Уелс в откриващия си мач на турнира и ще иска да отскубне поне точка в мача срещу Италия.

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ПРЕДИ МАЧА ИТАЛИЯ - ШВЕЙЦАРИЯ НА ЕВРО 2020

Селекционерът на Италия Роберто Манчини има някои кадрови проблеми, като Лоренцо Пелегрини отпада от сметките, а Марко Верати, Доменико Берарди и Алесандро Флоренци са под въпрос за двубоя с "кръстоносците". В Швейцария нямат кадрови проблеми. SportLive представя подробно отборите на Евро 2020, като този на Италия може да видите ТУК, а този на Швейцария - вижте ТУК!

Италия ще има предимството на домакин, тъй като срещата ще се играе на "Стадио Олимпико" в Рим. "Скуадра адзура" имаше честта да играе пред домашна публика и в първия мач срещу Турция. Сблъсъкът започва в 22:00 часа българско време, като ще бъде излъчен пряко в ефира на БНТ 1/БНТ 3. Ще можете да следите Италия - Швейцария и в Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички