Къде да гледаме Португалия - Турция? Ще играе ли CR7 на Мондиал 2022?


Къде да гледаме Португалия - Турция? Ще играе ли CR7 на Мондиал 2022?
Снимка: Getty Images

2669 0

Дойде време за първата пауза за мачове на националните отбори през календарната 2022-ра година. Тя обаче ще предложи интрига дори и на най-върлите любители на клубния футбол. Португалия и голямата звезда на "мореплавателите" Кристиано Роналдо са изправени пред угрозата да не участват на Световното първенство в Катар по-късно тази година.

Това е факт, след като страната не спечели групата си на световните квалификации и така трябва да мине през плейофи, за да се класира. Първият мач в тях е срещу Турция и ще се играе в иберийската страна.

Дори и да бъде победена южната ни съседка обаче, след това потенциално ще дойде ред и на по-сериозното изпитание. Ако Италия спечели своята среща срещу Северна Македония, то именно последните два европейски шампиона ще се изправят един срещу друг в директен спор за място на Мондиал 2022.

Все пак в състава на Португалия категорично цялото внимание към момента е насочено само и единствено върху своеобразния полуфинал с южната ни съседка.

Мачът между Португалия и Турция ще започне в 21:45 часа българско време и ще се проведе на "Ещадио до Драгао". Срещата ще бъде излъчена пряко по БНТ 3, като ще можете да следите Португалия - Турция НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички