Агресия: Мач в Португалия приключи с 21 червени картона (ВИДЕО)


Агресия: Мач в Португалия приключи с 21 червени картона (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2261 0

Футболната среща в Португалия между Собрейрензе и Муцифалензе завърши с възможно най-лошия начин, а отборът от Муцифал спечели с 3:2.

Мачът се проведе в Собрейро Курво (Торес Ведрас) за Купата на Лисабонската футболна асоциация при юношите до 21 години, но неприятни сцени след края на дуела беляза последния съдийски сигнал на рефера Руи Мадейра. Съдията показа цели 21 червени картона в следствие на агресивни действия между играчите на двата отбора при сцени, които бяха крайно непристойни за футболната игра.

Цели 13 футболисти на Муцифалензе и 8 от другия отбор бяха изгонени, а в изявление, публикувано в страницата на Grupo Desportivo Sobreirense във Facebook ръководството на клуба в община Торес Ведрас се разграничи от актовете на насилие след края на мача между двата тима.

В същото писмо се споменава, че по време на мача състезател на Муцифалензе се е обърнал към треньора на Собейрензе с обидни реплики, а четирима от опонента на сменения футболист играчи са се нахвърлили срещу него.

Собрейрензе също така потвърди, че шестима човека от противниковия отбор са напуснали терена и са се върнали с пръчки и бутилки, за да атакуват другите.

ВИДЕО ОТ НЕПРИЯТНИТЕ СЦЕНИ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички