Къде да гледаме мача Уелс - Швейцария от Европейското първенство по футбол


Къде да гледаме мача Уелс - Швейцария от Европейското първенство по футбол
Снимка: Getty Images/Guliver

3884 0

Отборите на Уелс и Швейцария излизат този следобед в мач №2 от Европейското първенство по футбол. Двата тима се намират в група А, където са в компанията на Турция и Италия, които в петък откриха програмата на турнира. 

Уелс е без поражение в последните си 5 мача, докато Швейцария е в серия от три поредни победи. "Драконите" не могат да се похвалят с особено резултатни мачове, след като в последните си четири срещи резултатът е под 2,5 гола.

Анализ на отбора на Уелс на Евро 2020 четете ТУК

Уелс показа на последното Евро 2016, че е способен да сътворява чудеса, достигайки полуфиналите. Сега "драконите" са с коренно различен състав - само 8 футболисти са останали от шампионата преди 5 години.

Анализ на отбора на Швейцария на Евро 2020 четете ТУК

Швейцария пък разполага с качествен състав, но досега не е успявал да разгърне потенциала си. В тима играят звезди като Джердан Шакири, Гранит Джака, Арис Сеферович, Ян Зомер, Ремо Фройлер, Мануел Аканджи. Тимът е способен да поднесе приятна изненада на турнира.

Двубоят ще се изиграе на Олимпийския стадион в Баку, като е с начален час 16:00 българско време. Мачът Уелс - Швейцария ще бъде излъчен пряко в ефира на Диема, като ще можете да го проследите и НА ЖИВО в SportLive.bg!

Пълната ТВ програма за Евро 2020 вижте ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички