Къде да гледаме мача Австрия - Северна Македония от Европейското първенство по футбол?


Къде да гледаме мача Австрия - Северна Македония от Европейското първенство по футбол?
Снимка: Franz Kirchmayr/SEPA.Media /Getty Images

2414 0

Срещата между Австрия и Северна Македония открива група "C" в третия ден на Европейското първенство по футбол. Двата отбора се срещат на "Арена национала" в Букурещ, като всеки от тях ще търси първа победа в историята си на европейски финали.

Македонците се намират в отлична форма, като имат три победи, раевнство и загуба в последните пет срещи. Сензационният успех над Германия даде увереност на момчетата на Игор Ангеловски, който смело заяви, че тимът му е способен да се класира за 1/8-финалите.

От своя страна Австрия се представя дале от удовлетровителното, като в последните 5 срещи спечелиха само срещу Фариорските острови. Тимът на Франко Фода не успя да победи други два евроучастника - Шотландия и Словакия, като завърши наравно с тези тимове и загуби от Дания (0:4) и Англия (0:1).

В тежката група с Нидерландия и Украйна всяка точка е важна и за двата тима, така че двубоят е своеобразна битка за третата позиция, която при добри показатели дава право на участие в 1/8-финалите на Евро 2020.

Двубоят между Австрия и Северна Македония на "Арена национала" в Букурещ започва в 19:00 часа бългаско време и ще бъде излъчен пряко по Диема и Диема спорт 2. Можете да следите двубоя НА ЖИВО и в SportLive.bg.

Ето и няколко материала от втория ден на Евро 2020:

Горан Пандев обяви целта на Северна Македония

Най-скъпите играчи на Евро 2020

Какъв беше футболът, когато България игра за последно на Европейско

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички