Горан Пандев обяви целта на Северна Македония на Европейското по футбол


Горан Пандев обяви целта на Северна Македония на Европейското по футбол
Снимка: Getty Images

1141 0

Дългогодишният капитан на Северна Македония Горан Пандев сподели с какви цели започва неговият тим участието си на Европейското първенство по футбол 2020. Този шампионат е първият голям турнир, на който нашите западни съседи ще участват. В груповата фаза Северна Македония ще играе срещу Украйна, Австрия и Нидерландия.

"Класирането ни на Европейското е гордост за всички нас. По-рано беше невъзможно да си представим, че национален отбор като Северна Македония може да участва в такъв турнир. Ние и досега имахме силни играчи в състава, но само ние успяхме да осъществим подвига", заяви Пандев, цитиран от Goal.

"Имаме големи амбиции. Планираме да се представим добре и да спечелим няколко мача. Нашата цел е поне да излезем от групата. Няма да е лесно, но ние сме наясно със своята сила. В групата ни има 3 много силни отбора, очевидно е, че те са смятани за фаворити, но ние знаем как можем да отговорим и какво е нашето предимство", допълни 37-годишният футболист. А ето един от последните, най-изненадващи резултати на "рисовете" на международната сцена. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички