Къде да гледаме Хърватия - Чехия на Европейското първенство по футбол?


Къде да гледаме Хърватия - Чехия на Европейското първенство по футбол?
Снимка: Jurij Kodrun/Getty Images

1652 0

Хърватия е задължена да спечели двубоя си срещу Чехия във втория кръг от срещите на група "D" на Европейското първенство по футбол. В противен случай финалистът от Световното първенство през 2018 година ще е пред сериозната угроза да отпадне още в групите на този Евро 2020.

Чехия обаче вече вкуси от победата, надделявайки над Шотландия с 2:0, и апетитът се засили с яденето, тъй като евентуален нов успех ще им гарантира поне второто място в групата за сметка на сочения за фаворит за него отбор на Хърватия.

В тази среща никой отбор няма да получи предимството да бъде домакин и да получи подкрепа от феновете си, тъй като в нито една от двете страни не се провеждат мачове от Евро 2020. Двубоят ще се състои на стадион "Хампдън Парк" в Глазоу, Шотландия.

Мачът е втори от програмата на осмия ден на Европейското по футбол, което значи, че ще стартира в 19:00 часа българско време. Той ще бъде излъчен пряко по БНТ 1 и БНТ 3, като ще можете да следите него и всички останали от Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg.

А за да сте наясно за всички срещи и техния график на провеждане (както и телевизия, която ще излъчва) - вижте пълната ТВ програма на Европейското първенство по футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички