Куман недоволства: Нямаше проблем в системата ми, а в това всеки да прави, каквото му е казано


Куман недоволства: Нямаше проблем в системата ми, а в това всеки да прави, каквото му е казано
Снимка: Getty Images

668 0

Старши треньорът на Нидерландия Роналд Куман обяснимо не бе никак доволен от поражението с 2:3 от Италия. "Лалетата" загубиха битката за третото място, а с това и трети от четирите мача на Куман след завръщането му начело на отбора.

След двубоя бившият треньор на Барселона подчерта, че обвинява себе си за провал при опита да изкомуникира всичко най-важно с играчите си. Все пак той бе категоричен, че схемата на игра, избрана от него, не е било проблем Казусът идва от това, че не всички играчи спазвали това, което им е било казано.

"Виня изцяло себе си заради това, че се провалих да обясня колко важно е да се взима отговорност, да се отбраняваме и да следваме хората си. Както го правехме през второто полувреме. Предадохме се един друг, това е най-голямото ми разочарование от днес.

Не трябваше да играем така, както играхме през първото полувреме. По мое мнение проблемът не бе схемата на игра. Бе това всеки да изпълнява задачите си. И да прави това, което се иска от него. В миналото сме го правили достатъчно често. Не помня някога да сме играли такива 45 минути" - заяви Куман.

По този начин пък вече след 4 мача Роналд Куман има повече загуби, отколкото Ван Гаал в 49 срещи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички