След 4 мача: Куман вече има повече загуби с Нидерландия от Ван Гаал в 49 срещи


След 4 мача: Куман вече има повече загуби с Нидерландия от Ван Гаал в 49 срещи
Снимка: Getty Images

870 0

Нидерландия записа второ поражение в Лигата на нациите в рамките на няколко дни. След като в сряда (14.06) Хърватия надделя над "лалетата" с 4:2 след продължения в полуфинала, сега и Италия се справи с Роналд Куман и компания - с 3:2.

Така след завръщането на специалиста начело на националния отбор определено не му върви в резултатите. Той има три поражения от четири срещи, като единствената победа е срещу футболното джудже Гибралтар с 3:0.

Загубите са от Франция и споменатите от Хърватия и Италия, като общата голова разлика за Нидерландия от тези три сблъсъка е 4 отбелязани попадения и 11 инкасирани, ако броим и тези в продълженията с Хърватия.

От Squawka направиха любопитно сравнение между Куман и Луис ван Гаал, който преди това бе начело на "лалетата". Куман е загубил повече срещи след завръщането си (3), отколкото Ван Гаал бе загубил в 49 мача - едва 2.

Освен това при Ван Гаал страната бе в серия от 20 поредни мача без загуба (ако не брои пораженията след изпълнения на дузпи). След загубата от Италия пък лидерът на Нидерландия Ван Дайк бе разкъсан от критики (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички