Кристиано Роналдо спомена пенсиониране и назова 2 цифри, които притесниха феновете му


Кристиано Роналдо спомена пенсиониране и назова 2 цифри, които притесниха феновете му
Снимка: GettyImages

3849 0

Кристиано Роналдо предизвика ново вълнение сред феновете, като намекна за отдадеността си към футбола. Енигматичният нападател наскоро хвърли светлина върху плановете си. Въпреки че достига края на  кариерата си, последните коментари на португалеца показват, че той няма планове за пенсиониране.

"Не мисля толкова напред. Не си казвам, че трябва да играя, докато не стана на 41 или 42, просто се наслаждавам на момента. В живота ми се случиха много неща както на лично, така и на професионално ниво, които ме карат да мисля повече в краткосрочен план в днешно време", сподели Роналдо в интервю.

Тези думи казват много за непоклатимия дух на Роналдо. Той остава отдаден на постигането на успехи. Феновете с нетърпение ще очакват следващата глава в кариерата на Роналдо.

На фона на дискусиите за пенсиониране, Кристиано Роналдо достигна важен момент в кариерата си. При последната победа на Ал-Насър с 4:1 срещу Ал-Рияд, Роналдо отпразнува своя професионален мач №1200. Португалската звезда демонстрира своето майсторство, като не само вкара първия гол, но и направи страхотна асистенция за втория гол на своя тим.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ливърпул има интерес към следващия Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички