След катастрофата срещу Ал Хилал: Роналдо, Мане и Талиска избухнаха, Ал Насър громи (ВИДЕО)


След катастрофата срещу Ал Хилал: Роналдо, Мане и Талиска избухнаха, Ал Насър громи (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

7768 0

Ал Насър отново се върна на победния път в Саудитската професионална лига, след като в предишния кръг загуби с 0:3 от лидера Ал Хилал. Сега Кристиано Роналдо и компания сразиха с 4:1 Ал Рияд в среща от 16-ия рунд на шампионата.

Така Ал Насър се утвърди на втората позиция с 37 пункта. Ал Рияд пък е на 14-ото място с 16 пункта на актива.

Ключова роля за успеха на домакините изиграха двете големи звезди Кристиано Роналдо и Садио Мане, както и бразилският нападател Андерсон Талиска. Португалецът блесна с гол и асистенция, а сенегалецът даде своя принос за победата с две асистенции, като едната беше за откриващото попадение на Роналдо. Бразилският таран пък заби два от головете за боя над съперника, като за първото от тях му асистира Мане.

Кристиано Роналдо откри резултата в 33-ата минута. Мане центрира отляво, а португалецът от около 6-7 метра засече във мрежата за 1:0. Това бе гол №16 за 38-годишния португалец от началото на сезона. Двубоят пък е под №1200 в професионалната кариера на Роналдо.

В 3-ата минута на добавеното време на първата част Роналдо блесна и в друга светлина. Този път той асистира за попадението на Отавио. Кристиано центрира отдясно към съотборника си, който с глава матира вратаря на Ал Рияд – 2:0.

Андерсон Талиска направи резултата класически в 67-ата минута. Той получи отличен пас в пеналта от Садио Мане.

Само 120 секунди по-късно гостите се върнаха в мача. Андре Грей реализира за 3:1. В 4-ата минута на добавеното време обаче Талиска фиксира крайното 4:1 с второто си попадение в срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички