Ливърпул желае полузащитник, който е "по-талантлив от Кристиано Роналдо"


Ливърпул желае полузащитник, който е "по-талантлив от Кристиано Роналдо"
Снимка: Getty Images

15931 0

Ливърпул има желанието да привлече детето чудо на Ювентус - Кенан Йълдъз, който е определян като "по-талантлив от Кристиано Роналдо". "Calciomercato" информира, че "червените" следят турската сензация, която прави име в Ювентус.

Новото откритие на Клоп?

Според гореспоменатото издание управата на "Анфийлд" е голям почитател на 18-годишния талант, тъй като Юрген Клоп иска да продължи модернизацията на халфовата си линия, след като преди старта на този сезон купиха играчи като Доминик Собослай, Алексис Мак Алистър и Райън Гравенберх.

Докато обсъждаше огромния потенциал на Йълдъз, треньорът на националния отбор на Турция до 19-годишна възраст Сойкан Башкар заяви, че младокът е по-талантлив от Кристиано Роналдо наскоро.

"Преди две години много големи клубове се интересуваха от него. Йълдъз е по-талантлив от Кристиано Роналдо. Техниката му с топката превъзхожда тази на португалеца", категоричен е специалистът.

Йълдъз вече има пет мача за основния отбор на Ювентус, като във всички се включи от пейката. Той може да се похвали и с три мача за представителния отбор на Турция и дори отбеляза първия си гол за своята страна.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Всичко в Ливърпул е по-различно след фината промяна на Юрген Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички