Кристиано Роналдо след постигнатия рекорд: Грандиозно, незабравимо!


Кристиано Роналдо след постигнатия рекорд: Грандиозно, незабравимо!
Снимка: GettyImages

4686 0

Кристиано Роналдо вкарa победното попадение за минималното 1:0 като гост на Исландия, но освен гола той се превърна в първия футболист, който регистрира 200 мача с национална фланелка.

Веднага след края на мача 5-кратният носител на "Златната топка" даде интервю, в което сподели колко щастлив се чувства от достигането до кота 200.

"Триумф със специален вкус. Не само за това, че е моят мач номер 200, но го постигнах и с гол, не мога да искам повече", категорично заяви Роналдо за "Record Portugal".

"Това беше грандиозно, незабравимо, заради всичко, което се случи около мача. Трябва да благодаря на исландците, на федерацията за изненадата.И на Гинес", добави още КР7.

Португалия изпитваше трудности, въпреки че беше с човек повече, но капитанът се активизира в 89-ата минута, за да вкара победния гол. Кристиано Роналдо получи пас от Гонсало Инасио в наказателното поле и отбеляза във вратата на Рунар Алекс Рунарсон.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кристиано Роналдо се събра със своя най-известен и голям почитател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички