След години опити: Съдбата най-накрая събра Кристиано Роналдо и най-големия му почитател (ВИДЕО)


След години опити: Съдбата най-накрая събра Кристиано Роналдо и най-големия му почитател (ВИДЕО)
Снимка: https://www.instagram.com/ishowspeed/

11604 0

След години опити да се срещне лично с Кристиано Роналдо, интернет сензацията Дарън Уоткинс, познат в онлайн пространството с псевдонима си "IShowSpeed", ​​най-накрая се запозна с него и семейството му в една дългоочаквана среща както за американеца, така и за милионите му фенове.

След победата с 3:0 над Босна обаче мечтата на "IShowSpeed" се сбъдна. Той изчака Кристиано на изхода на "Ещадио Да Луж", португалецът го забеляза от своя автомобил, слезе, прегърна го, двамата се снимаха, а всичко това бе запечатано на живо в "стрийма" на интернет сензацията.

Връзката на Уоткинс с Роналдо

"IShowSpeed" преследваше 5-кратния носител на "Златната топка" от години. Той бе на мачовете на Португалия на Мондиал 2022, както и на някои срещи на Манчестър Юнайтед и Ал Насър, но така и не получаваше своя шанс да се види с КР7.

Дарън Уоткинс може да се похвали със 17 милиона последователи в своя "YouTube" канал, където всеки негов "стрийм" на живо събира средно по 50 000 гледания.

ВИЖТЕ ОЩЕ: "IShowSpeed" отправи поздрав към феновете на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички