Кристиано Роналдо приключи с големия футбол - има само една оферта за бъдещето си


Кристиано Роналдо приключи с големия футбол - има само една оферта за бъдещето си
Снимка: Getty Images

19124 0

Суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо има само една клубна оферта и тя е от страна на шампиона на Саудитска Арабия - Ал Насър, пише испанското издание AS. Португалецът не е получил нито една оферта от друг отбор, въпреки че е без клуб от един месец, след като разтрогна контракта си с Манчестър Юнайтед.

Само Ал Насър иска Кристиано Роналдо

Роналдо се намира в Дубай, където е в очакване на сделката с Ал Насър. Португалецът изчака да премине Световното първенство по футбол, преди да започне каквито и да били преговори за бъдещето му на клубно ниво, за да може да се фокусира върху представянето си с Португалия.

Поредният звучен шамар за Роналдо

Роналдо обаче получи поредния звучен шамар, след като дори в тима на Португалия остана резерва в двата елиминационни мача. Той не успя и да сбъдне голямата си мечта - спечелването на световна титла. Сега пък изглежда все по-вероятно той да напусне европейския футбол.

Кристиано приключва с големия футбол?

Ако Роналдо премине в Ал Насър, това до голяма степен ще означава край на преследването на големи цели във футбола. Проблемът за португалеца е, че той на практика не е желан от големи европейски грандове - нещо, което се случи и през лятото, когато искаше да напусне Юнайтед.

Ал Насър освободи номер 7 за Роналдо

В Ал Насър пък вече се подготвят за идването на Роналдо, като дори освободиха фланелката с номер 7. Джалолидин Машарипов, който носеше седмицата в арабския клуб, е сменил номера си със 77, за да може Кристиано да носи любимия си номер на гърба.

По-рано имаше информации, че към Роналдо има интерес и от Катар, но на този етап изглежда, че Ал Насър е единствен кандидат за неговия подпис.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички