В Испания мълвят: само от Саудитска Арабия и Катар искат Кристиано Роналдо


В Испания мълвят: само от Саудитска Арабия и Катар искат Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

21981 0

Португалската суперзвезда - Кристиано Роналдо, e поставен в изключително сложна ситуация около бъдещето си, съобщават испанските ежедневници. Според AS - офертите пред легендарния футболист са сведени до само две и са незадоволителни, ако се изключи финансовата част.

Източниците твърдят, че голаджията още не е взел решение къде да продължи кариерата си, след като договорът му с Манчестър Юнайтед бе прекратен преди Световното първенство по футбол в Катар.

Причината за изчакването на Роналдо е, че едва двете предложения са от Катар и Саудитска Арабия и по този начин той е наясно, че не би могъл да продължи с футбола на високо ниво. Плюсът за всички заинтересовани от правата на португалеца е, че не трябва да се плаща трансферна сума, но в същото време неговите финансовите претенции са изключителни сериозни.

По този начин ситуацията пред европейските клубове става доста трудна, тъй като биват притискани от финансовия феърплей, но и отблъсквани от скандалите, които породи звездата в Манчестър Юнайтед и националния отбор на Португалия.

 

Вижте кои са имена на спряганите клубовете!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички