Кристиано Роналдо е в Дубай - пече се трансферът на годината!


Кристиано Роналдо е в Дубай - пече се трансферът на годината!
Снимка: Getty Images

3474 0

Петкратният носител на "Златната топка" Кристиано Роналдо се намира в Дубай и се готви да финализира трансфера си в шампиона на Саудитска Арабия - Ал Насър, пише авторитетното испанско издание MARCA. Сделката се очаква да бъде финализирана преди края на 2022 година.

За преминаването на Роналдо в Ал Насър се заговори още в края на ноември, когато стана ясно, че Кристиано е получил 9-цифрена оферта. Първоначално информациите не изглеждаха сериозни, но постепенно все повече източници потвърдиха за потенциалния трансфер.

 

MARCA бе едно от първите авторитетни издания, които писаха, че Роналдо действително е напът да подпише с Ал Насър. Според източниците на испанското издание, Кристиано ще заработва по 200 милиона евро на сезон.

Роналдо искаше да изчака края на Световното първенство преди да започне да преговаря с бъдещия си клуб, за да може да се фокусира изцяло върху представянето си с Португалия. "Мореплавателите" обаче отпаднаха още на 1/4-финалите, а Роналдо дори замина за Мадрид, където поддържаше форма с бившия си клуб Реал.

Сега MARCA съобщава, че Роналдо е заминал за Дубай, където ще прекара няколко дни, преди да се насочи и към трансфера си в клуба от Саудитска Арабия. Португалецът ежегодно посещава Обединените арабски емирства по коледните и новогодишните празници, но сега има и друг повод за посещението си, а именно финализирането на трансфера в Ал Насър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички