Кой е той? Човекът, който се представи за играч на Челси и преспа с жената на Тиери Анри


Кой е той? Човекът, който се представи за играч на Челси и преспа с жената на Тиери Анри
Снимка: Getty Images

11043 0

Меди Абалимба - 31-годишен бивш футболист, за когото и най-авторитетните източници за статистика не знаят почти нищо. Последният му регистриран клуб е през 2014-а година, когато е на едва 22 години.

Това определено не звучи като мечтаната визитка за който и да е играч. Доста по-любопитен обаче е личният му живот и по-специално редицата скандали, в които се замесва. За него се знае малко, но достатъчно да прикове вниманието.

Кой е Меди Абалимба и с какво се прочу?

Той е роден в Демократична Република Конго. По информация на "Daily Star" в миналото носи екипа на тима от Националната лига Олдъм Атлетик. Никога обаче не успява да пробие в по-високо ниво на футбола. 

Това обаче не го спира да се представи за бившия нападател на Челси - Гаел Какута, прекарвайки време в луксозни хотели и возейки се на частни самолети и хеликоптери.

Претендира, че е милионер, докато изкарва едва 300 паунда на седмица. В крайна сметка, след като се признава за виновен по 12 обвинения за измами, бива осъден на 4 години затвор. Щом излиза от него, през 2019-а година, успява да приласти бившата звезда от риалитито "Острова на любовта" - Джорджия Стийл, представяйки се като "Мигел Джонсън".

Тогава той бива осъден на нови 23 месеца, отново за измами. Успява да привлече бившата жена на легендата на Арсенал - Тиери Анри - Клеър Мери, която вярва, че той е част от военноморските "тюлени" на САЩ, изпратени в Кувейт.

Двамата започват да прекарват време заедно в луксозни хотели, но Мери бързо разбира, че също е станала жертва на изманмите на Абалимба. През 2021-ва година той отново бива осъден. Малко по-късно бива пуснат, а информация за него към днешна дата липсва.

А защо Анри и Дейвид Бекъл се скараха за един чипс? (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички