Сензационен трансфер! Силвио Берлускони иска да привлече Марио Балотели в Монца


Сензационен трансфер! Силвио Берлускони иска да привлече Марио Балотели в Монца
Снимка: Getty Images/Guliver

2144 0

Силвио Берлускони, който е считан за най-успешния собственик на Милан, е уверен, че може да превърне Монца в един много силен отбор. В момента бившият премиер на Италия е президент на новака в Серия „А“, който за първи път спечели промоция в елита.

Берлускони призна, че е разговарял с нападателя Марио Балотели. Дон Силвио иска да го привлече в състава. В момента Супер Марио играе в турския Адана Демирспор.

Можем да направим Монца суперотбор. Иска ми се влизането в Серия „А“ да е само началото. Хубаво е да празнуваме този успех, но вече мислим за бъдещето. Всички играчи в отбора се разбират добре помежду си. Не мисля, че някой планира да си тръгне“, обяви Берлускони на партито по повод промоцията на клуба, цитиран от „Sport.sky.it“

Той определи Монца с две прилагателни – хубава и ефективна.

Берлускони коментира и евентуалното привличане на Марио Балотели, който присъства на партито.

Балотели? Да, помолих го да се върне и да играе за нас. Ние сме приятели от дълго време. Попитах го дали иска да играе отново тук и той отговори: "Утре". Но ние няма да играем утре. Ще видим дали може да се случи идването му и да бъде част от плановете ни. Мечти? Аз съм президентът, който спечели най-много, моята мечта вече се сбъдна.", отсече Дон Силвио.

Припомняме, че в състава на Монца е и Валентин Антон. През изминалия сезон той се заседяваше по-често на резервната скамейка.

А ето и какви цели през новия сезон обяви Берлускони.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички