Клубът на Дейвид Бекъм по следите на звезди на Реал и Барса


Клубът на Дейвид Бекъм по следите на звезди на Реал и Барса
Снимка: Getty Images/Guliver

1204 0

Спортният директор на Интер Маями Пол МакДона заяви, че неговият отбор би имал желанието да привлече футболистите от Испанската Ла Лига Гарет Бейл и Артуро Видал. Транферният прозорец в МЛС трябваше да приключи на 5-ти май, но той ще бъде удължен заради пандемията от коронавирус.

Разпространението на заболяването не спира МакДона от опитите му да подобри тима си. Една от трансферните цели на отбора Артуро Видал публикува и след това изтри снимка с логото на Интер Маями в профила си в Инстаграм преди няколко дни, което засили спекулациите, че той може да се присъедини към американския тим. „Той е топ играч и е много опитен. Но ние биваме свързвани с адски много футболисти. Някои от тях са просто слухове. Към други проявяваме интерес, но може и да не успеем да постигнем разбирателство от финансова гледна точка“, заяви МакДона пред ‘ESPN’.

Спортният директор на Интер Маями заяви, че сходна е и ситуацията с Гарет Бейл. „Той е невероятен футболист. Но смятам, че все още не можем да прогнозираме какво ще бъде влиянието на коронавируса върху трансферния пазар. Ще бъде много-много интересно. Мисля, че ще има трансферен пазар, но смятам, че трансферните суми на играчите ще се променят и от това ще зависи кои футболисти ще имаме възможност да вземем“, добави Пол МакДона. Съотборникът на Гарет Бейл Хамес Родригес е друг от играчите, свързвани с трансфер в Интер Маями. А ето как Гарет Бейл коментира слуховете за негов трансфер в САЩ.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички