Бекъм отговори на слуховете дали ще събере Меси и Роналдо в своя Интер Маями


Бекъм отговори на слуховете дали ще събере Меси и Роналдо в своя Интер Маями
Снимка: Getty Images/Guliver

2874 0

Интер Маями се подготвя за първия си сезон в МЛС, като собственикът на тима Дейвид Бекъм коментира появилите се информации, че иска да привлече двете големи звезди на футбола в последното десетилетие - Кристиано Роналдо и Лионел Меси. И двамата бяха свързване с преминаване в американския отбор, а Бекъм не отхвърли възможността за подобни сделки.

"Знате ли, ние страхотни възможности в Маями. Свързали сме с много различни играчи относно възможността да дойдат в отбора. Всеки собственик иска да има най-добрите играчи. Ако имаме възможност да доведем играчи като Роналдо и Меси, които уважвам изключително много, тогава страхотно", заяви бившият английски национал.

"В момента имаме страхотен списък от играчи, имам млади футболисти и няколко с много опит. Едно от нещата, които научих под ръководството на сър Алекс Фъргюсън бе "който и да дойде, важно е да бъде полезен за отбора". Не е важно да привлечем най-големите имена или характери, а тези, които ще паснат на отбора. Това е нашата цел", допълни още Бекъм. Преди малко повече от месец се появиха и спекулации, че Меси и Роналдо може да се съберат и в един друг отбор - ето повече подробности

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички