Кеф за феновете на Селтик - ще се лее бира преди следващия мач


Кеф за феновете на Селтик - ще се лее бира преди следващия мач
Снимка: Gulliver/GettyImages

747 0

Шотландският гранд Селтик ще получи лиценз да продава алкохол на своя „Паркхед“ за предстоящия мач от шотландската Висша лига срещу Килмарнък. Феновете ще могат да купуват напитки в западната трибуна от 11:00 до 13:00 часа, като зоната, отворена за привърженици, ще трябва да бъде посетена по-рано от старта на мача.

Феновете на „Хуупс“ могат да влязат през портал WS57/58, за да се насладят на изжиявяването. Това е вторият път, когато политиката се прилага, след като през ноември, преди мача от лигата срещу Рос Каунти, също имаше такава възможност.

Повече от 40 години по-късно, след бунта на финала за Купата на Шотландия през 1980-а година, продажбата на алкохол е строго забранена по стадионите в страната.

Междувременно Дърмът Галахър подкрепи рефера Джон Бийтън за решението му да отсъди дузпа за Рейнджърс по време на дербито със Селтик миналия понеделник. Мачът завърши при резултат 2:2 на „Айброкс“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички