Реал Мадрид - Селтик по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Шампионска лига?


Реал Мадрид - Селтик по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

2501 0

Довечера (2 ноември) испанският гранд Реал Мадрид посреща шотландския Селтик на "Сантяго Бернабеу" в последен мач от груповата фаза на Шампионска лига!

Реал е лидер в Група "F" и сигурен участник на 1/8-финалите, но все още не си е осигурил първото място, от което ще може да се надява на по-лек жребий за следващата фаза. Тимът на Анчелоти има 10 точки на върха, а РБ Лайпциг е с 9 на втората позиция. Шахтьор Донецк е трети с 6 пункта, а Селтик е на дъното с 2.

През отминалия уикенд Кралския клуб завърши 1:1 с Жирона на свой терен (12 кръг, Ла Лига), а Селтик победи Ливингстън като гост с 3:0 (13 кръг, Премиършип). 

Първият сблъсък между Реал и Селтик се състоя на 6 септември и тогава "белия балет" си тръгна с 3 точки след 3:0 - головете бяха дело на Винисиус, Модрич и Азар и паднаха през вторите 45 минути!

*Двубоят на "Бернабеу" тази вечер ще стартира в 19:45 часа (българско време) и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "БТВ Екшън"! По същото време стартира и другият сблъсък от тази група - Шахтьор Донецк - РБ Лайпциг, който ще бъде предаван от "Ринг ТВ".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички