Какво прави Кристиано Роналдо? След 20 години лоялност "скришно" замени Nike (СНИМКА)


Какво прави Кристиано Роналдо? След 20 години лоялност "скришно" замени Nike (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

2653 0

Партньорството между Кристиано Роналдо и Nike е едно от най-емблематичните в света на спорта. То продължава вече 20 години, като португалецът несъмнено е най-силното маркетингово оръжие на американския гигант, когато говорим за спортни личности.

Сменя ли Кристиано Роналдо Nike с Adidas?

Именно поради това световни и европейски издания останаха шокирани, когато забелязаха, че Кристиано се появи с артикул на големия конкурент на Nike - Adidas. Според някои източници дори е възможно това да прекрати отношенията между Роналдо и Nike.

Въпросното действие на петкратния носител на "Златната топка" бе забелязано по време на приятелската среща между Ал Насър и елитния испански Селта. Кристиано игра едно полувреме, след което догледа срещата от трибуните заедно със семейство и приятели (и последва разгром от 0:5 през втората част).

По време на въпросния двубой 38-годишният португалец е носил под чорапите си футболни кори на... Adidas (можете да видите снимки по-долу в материала). Това става ясно по емблематичните за бранда три черти, които изумиха и FootyHeadlines (водещо издание за екипировката на отборите).

Въпреки че марката не "грее" на особено видно място, то белите му чорапи прозират достатъчно, за да бъдат забелязани. Все още не е известна причината за това, като няма официално изявление нито от играча, нито от някой от двата бранда.

През годините Кристиано е носил над 70 чифта различни обувки на Nike. Освен договорът и твърдата мащабна сума, която получава по него, той има допълнителни бонуси, както и други реклами, чрез които получава още по-крупна сума от Nike.

Във въпросната среща със Селта пък 38-годишният Кристиано Роналдо се позабавлява с бранител на тима от Ла Лига (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички