"Роналдо пуши прекалено много наргиле!" - бивша звезда от МЛС скочи на "абсурдните" твърдения на Кристиано


"Роналдо пуши прекалено много наргиле!" - бивша звезда от МЛС скочи на "абсурдните" твърдения на Кристиано
Снимка: GettyImages

4475 0

Кристиано Роналдо за пореден път привлече вниманието към себе си, този път заради интервю. По-рано португалецът заяви, че Саудитската професионална лига може да се счита за по-добра от МЛС. А това се случи едва няколко дни след представянето на Лионел Меси от Интер Маями.

"Всичко това е зареди Меси"

Освен това Роналдо посочи саудитското първeнство, че ще изпревари холандската Ередевизие и турската Супер Лига в следващите 12 месеца. Именно това предизвика отговор от бившата звезда на МЛС Майк Лахуд – който представляваше отбори като Чивас САЩ, Филаделфия Юниън и ФК Синсинати.

"Роналдо пуши твърде много наргиле. Това е абсурдно твърдение от гледна точка на една година Саудитската професионална лига да бъде по-добра от тези лиги. И това идва на фона на представянето на Лионел Меси. Точно, когато Меси говори за пренасянето на световната игра на прага на Северна Америка на Световното първенство през 2026 г., това е, което видяхме от Кристиано Роналдо. Всичко това е заради Меси. И това, което каза за Серия А, когато напусна Ювентус - остави отбора в разруха", категоричен бе той.

Роналдо заяви, че Серия А "е била мъртва", когато се присъедини към Ювентус през 2018 г., като присъствието му помогна да съживи отново интереса към италианския елит. Единствено Висшата лига бе пожалена от легендарния голмайстор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички