Каква бе първата мотивационна реч на Мбапе като капитан на Франция? (ВИДЕО)


Каква бе първата мотивационна реч на Мбапе като капитан на Франция? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1313 0

Килиан Мбапе е изнесъл вдъхновяваща реч на полувремето, обръщайки се към своите съотборници по време на квалификацията им за Евро 2024 срещу Нидерландия. Новоизбраният капитан на Франция беше разбираемо въодушевен, след като отборът му поведе убедително с 3:0 на полувремето.

Първата мотивационна реч на Мбапе като капитан

Звездата на Пари Сен Жермен беше забелязан да насърчава своите съотборници, като същевременно ги мотивира да поддържат същата интензивност и през второто полувреме.

Във видео, публикувано от френския отбор, може да се види как Мбапе казва на своите съотборници: "Браво момчета, браво, браво, това е! Така започваш мач. Не ги оставяйте да дишат, не им давайте нищо. Същото нещо да направим и през второто полувреме, същото. Не се отказвайте. Така го правим, момчета".

24-годишният футболист замени Уго Лорис като капитан на френския национален отбор, след като вратарят на Тотнъм Хотспър се оттегли от международния футбол след Световно първенство през 2022 г. В дебютния си мач като капитан на Франция Мбапе вкара гол и направи асистенция при победата на тима с 4:0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички