Килиан Мбапе отсече: Не съм над никого с капитанската лента, ще променя отношението


Килиан Мбапе отсече: Не съм над никого с капитанската лента, ще променя отношението
Снимка: Getty Images

1716 0

Голямата френска суперзвезда Килиан Мбапе, който стана капитан на Франция след оттеглянето на Юго Лорис, обяви, че не превъзхожда никого и не е над останалите футболисти заради капитанската си лента. Младият футболист обаче поясни, че ще трябва да промени отношението си заради новата важна роля в състава на "петлите". 

"Задачата на капитана е да обедини отбора и да го поведе в битка. Ще поема отговорността като връзка между две поколения. Антоан е разочарован от избора на капитан, това е нормално, но аз не превъзхождам него или някой друг в съблекалнята", каза Мбапе.

"Не съм над никого. Просто искам всеки да има шанс да се изяви, а аз и Антоан, както и всички останали, имаме една и съща цел - Франция да бъде на световно ниво. Моята игра няма да се промени, ще променя обаче отношението", добави звездата.

След като стана ясно, че Мбапе ще бъде новият капитан на "петлите", редица френски медии излязоха с информация, че Антоан Гризман е бил бесен на Дидие Дешан за това негово решение. Нападателят на Атлетико Мадрид е заплашил да напусне националния отбор, но впоследствие неговите колеги са успели да го разубедят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички