Кака посочи какво е общото между Кристиано Роналдо, Паоло Малдини и Златан Ибрахимович


Кака посочи какво е общото между Кристиано Роналдо, Паоло Малдини и Златан Ибрахимович
Снимка: Gulliver/GettyImages

3230 0

Легендата на Милан - Кака, разкри какво е общото между Кристиано Роналдо, Паоло Малдини и Златан Ибрахимович, като отказа да изключи възможността да се събере отново с Адриано Галиани в Монца.

Носителят на "Златната топка" за 2007 г. игра с Роналдо в Реал Мадрид и Малдини в Милан, но никога не е споделял съблекалнята с Ибрахимович, който се присъедини към "росонерите" една година след трансфера на Кака на "Сантяго Бернабеу".

Роналдо напусна европейския футбол през януари, присъединявайки се към Ал-Насър. Избор, който Кака разбира. "Мисля, че той иска да се откаже от футбола, играейки. Разбирам го, той е специален играч. Играчи като него носят на отбора проста концепция. Имам чувството, че много млади играчи не разбират това. Ако спечелят, това е страхотно, ако не, няма значение. Не е така", заяви Кака пред Gazzetta dello Sport.

Малдини беше чудесен пример за това. Беше спечелил четири пъти Шампионска лига и искаше петата. Играчи като него правят разликата, Златан все още може да бъде полезен, благодарение на манталитета си.”

Кака наскоро получи своя треньорски лиценз, но признава, че в бъдеще се вижда повече като директор, отколкото като треньор. Може би той ще се събере отново с бившия директор на Милан - Галиани, който го доведе в Милан през 2003 г. "Защо не? Галиани би бил отличен учител. Говорих с него в Катар и има много неща, които мога да науча от него. Италианският футбол все още е жив и човек винаги трябва да се справя със Серия А". А кои са двойките футболисти, за които не знаете, че са били съотборници - вижте тук (СНИМКИ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички