Кака избухна: Роналдо е един дебелак, който се разхожда по улиците на Бразилия


Кака избухна: Роналдо е един дебелак, който се разхожда по улиците на Бразилия
Снимка: Getty Images

3439 0

Легендарният бразилски футболист - Кака, направи доста интересен коментар на своя дългогодишен съотборник в националния отбор на Бразилия и Милан - Роналдо Феномена.

Носителят на "Златната топка" за 2007 година заяви, че Роналдо - въпреки успехите му на Световните първенства през 1994 и 2002 година, не значи много за хората в неговата родна страна.

"Странно е да се каже това, но много бразилци не подкрепят Роналдо. Такива неща се случват, но ви уверявам, че в Бразилия много хора го подминават и не му обръщат внимание", каза Кака за "Bein Sports".

"За повечето бразилци той е просто един дебелак, който се разхожда из улиците на страната. Обичам и уважавам Роналдо, но според мен той е уважаван много повече извън нашата страна", каза още легендарният плеймейкър.

Бразилският нападател имa 15 попадения на световни първенства, отбелязани в 19 мача и е на второ място по този показател, отстъпвайки само на Мирослав Клозе от Германия.

Именно Роналдо поведе Бразилия към успех на Мондиал 2002 в Корея и Япония с осемте си гола, 2 от които отбелязани на финала, но по думите на Кака, той не може да спечели пълното уважение на своите сънародници, което до някаква степен е доста тъжно.

ВИЖТЕ ОЩЕ: 10 невероятни факта за световните първенства.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички