Как Кристиано Роналдо стигна "върха на безмилостната индустрия", въпреки че Лионел Меси бе по-талантлив?


Как Кристиано Роналдо стигна "върха на безмилостната индустрия", въпреки че Лионел Меси бе по-талантлив?
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

3489 0

Бившата звезда на Висшата лига Пол Маквей, който е играл срещу Кристиано Роналдо по време на периодите им съответно в Норич и в Манчестър Юнайтед, изказа любопитна гледна точка. А тя е затова как португалецът се нарежда сред двамата най-добри в света, макар и да не е сред най-талантливите в началото.

Най-важното качество за Роналдо

"Кристиано Роналдо е човек, за когото говоря много. Мога да кажа, че че Лионел Меси е по-талантлив, абсолютна суперзвезда от самото начало. Роналдо беше добър играч, но не беше най-добрият. И така, как той преминава от добър потенциал до най-добрите двама в света?

Ако попитате 100 души, повечето смятат, че той е стигнал до върха на тази безмилостна индустрия благодарение на отдадеността, вярата и работата. Всичко винаги се обръща към това. Как мисли и как се влияе от напрежението. Психологията е най-голямата разлика във футбола и живота", споделя той пред Daily Mail.

Роналдо все още се представя на ниво, макар и на 38-годишна възраст, с 18 записани гола за Ал Насър през този сезон. Надеждите му са да стигне до общо 800 гола на клубно ниво, като същевременно постави рекорд от 203 мача и 127 гола за Португалия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички