Кристиано Роналдо подари часовник за над 100 00 евро преди дебюта на ММА звезда срещу Тайсън Фюри (ВИДЕО)


Кристиано Роналдо подари часовник за над 100 00 евро преди дебюта на ММА звезда срещу Тайсън Фюри (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3712 0

Голямата звезда на футбола Кристиано Роналдо направи повече от щедър подарък на Франсис Нгану преди битката му с Тайсън Фюри в Саудитска Арабия.

Щедър подарък още преди дебюта

Специалният дар е часовник на "Jacob & Co" на стойност 130 000 евро, като самият Нгану се похвали с него в Instagram. 37-годишният Франсис е бивш абсолютен шампион на UFC в тежка категория. А след като не успя да се разбере за нов договор, той се пренасочи към бокса.

Роналдо е голям фен на бойните спортове. Самият той по-рано сподели в документален филм от 2020 г., направен от DAZN, че въпреки страстта си към футбола, той би избрал бокс или UFC пред него, когато става въпрос за избор какво да гледа по телевизията.

Битката между Тайсън Фюри е на 28 октомври, а битката се спряга за едно от най-големите събития за 2023 година в бойните спортове. Предстоящият двубой няма да бъде защита на шампионския пояс на "Циганския крал", защото Нгану няма опит в професионалния бокс. А Тайсън Фюри сподели колко ще прибере Франсис Нгану от мач с него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички