Жейнов разкри трансферната сума, която ФК Лос Анджелис ще трябва да плати за Филип Кръстев


Жейнов разкри трансферната сума, която ФК Лос Анджелис ще трябва да плати за Филип Кръстев
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2775 0

Футболният агент Николай Жейнов, чийто клиент е и българският талант Филип Кръстев, заяви, че родният национал може да се превърне в най-скъпия български футболист пред колегите от "Dsport", след като стана ясно, че той ще премине в шампиона на МЛС - ФК Лос Анджелис.

Преговорите за Кръстев

"Разговорите се водиха от три страни – нас, Ломел и Сити Груп, и Лос Анджелис. Преговорите продължиха около 45 дни, за може този трансфер да стане факт. Наистина имаше доста работа, защото Филип подписва с МЛС", категоричен е Жейнов.

"Ако Лос Анджелис задейства опцията за откупуване през април или май месец догодина, трябва да изплатят 7 милиона евро. Това е трансферната сума, срещу която Фибип Кръстев ще стане част от МЛС".

Заплатата на футболиста

"Заплатата е внушаваща. Имахме 2-3 оферти, които бяха по-добре подплатени финансово. Той отказа 40-45 хиляди евро нетна заплата на месец. Ел Ей отговориха на други изискания, на които други клубове не можеха".

"Имаше редица изисквания, на които отборите трябваше да отговорят. Имахме около 10 оферти от различни, сериозни отбори в Европа. Мисля, че това което Филип направи в тази година и половина в Левски помогна. Както той помогна на отбора, така и той помогна на него", добави още агентът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Емил Велев - Кокала, е категоричен, че Левски е по-класен от Шкупи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички