"Галатасарай следи Филип Кръстев от много години, но..." - в Белгия с нови детайли за бъдещето му


"Галатасарай следи Филип Кръстев от много години, но..." - в Белгия с нови детайли за бъдещето му
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1200 0

Доскорошният играч на Левски Филип Кръстев все още няма отбор, като очаква подходяща оферта, която да задоволи всички страни. Както е известно, той е регистриран в белгийския Ломел, който е собственост на City Football Group. По всяка вероятност Кръстев ще изкара нов период под наем.

Бъдещето на Кръстев все още е с много неизвестни

За последно бе свързан с румънският Университатя Крайова. Финансовият благодетел на клуба Михай Ротару обаче призна, че тимът му не може да се мери финансово с някои от кандидатите за Кръстев. Огромният проблем също е и заплатата на играча.

Според беглийския журналист Свен Клаес в следващите дни трябва да стане ясно бъдещето на креативния халф. Това идва в отговор на питане дали е възможен трансфер в Галатасарай. "Позволете ми да отговоря на този въпрос. Галатасарай следи Филип Кръстев от много години, но това няма да е следващата му дестинация. Все още се водят преговори с други клубове. Решението се очаква до няколко дни", написа той в Twitter.

Белгийското издание "hbvl.be" допълва, че Кръстев е в София и чака зелена светлина за трансфер. Бившият клуб на Кръстев Левски пък вече привлече нов човек в полузащитата - Асими Фадига, който още не е дебютирал за "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички