"Не можем да се мерим с клубове с оферти за заплата от 1,2 милиона": Филип Кръстев е желан от куп тимове


"Не можем да се мерим с клубове с оферти за заплата от 1,2 милиона": Филип Кръстев е желан от куп тимове
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

8147 0

Бившият футболист на Левски Филип Кръстев, който бе под наем при "сините", все още не знае къде ще продължи кариерата си. Както е известно, той е регистриран в белгийския Ломел, който е собственост на City Football Group.

По всяка вероятност Кръстев ще изкара нов период под наем. Един от отборите, които го желаят най-силно, е румънският Университатя Крайова. Финансовият благодетел на клуба Михай Ротару обаче призна, че тимът му не може да се мери финансово с някои от кандидатите за Кръстев.

Той в прав текст призна, че искат българския полузащитник, но и допълни, че пред него има много опции. Включително и такива извън Европа. Ротару сподели, че Университатя не може да се мери с оферти за заплати от порядъка на 1,2 милиона евро.

"Нещата са сложни. Искахме го (бел. ред. Филип Кръстев). Има много опции, защото е от групата на Манчестър Сити. Има и опции извън Европа. Няма значение колко го искаме, не можем да се мерим с клубове, които са с предложения за заплати от порядъка на 1,2 милиона евро на година" - сподели той, цитиран от румънското издание Digisport.

Бившият клуб на Кръстев Левски пък вече привлече нов човек в полузащитата. Вижте кога Асими Фадига ще дебютира за Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички