Едва няколко дни след запознанството: Меси трогнал с мил жест свой съотборник в Интер Маями


Едва няколко дни след запознанството: Меси трогнал с мил жест свой съотборник в Интер Маями
Снимка: GettyImages

6241 0

Докато Лионел Меси се подготвя за дебюта си за Интер Маями срещу Круз Азул в Купата на лигата, стана ясно за жест, направен от аржентинеца към един от неговите съотборници.

Бившият играч на ПСЖ, който направи революция в Маями от пристигането си, е направил нещо специално за Леонардо Кампана, който е търсел билети за представянето на аржентинската звезда на стадион DRV PNK.

ДеАндре Йедлин, който също играе за отбора на Дейвид Бекъм, разказа пред медиите за великодушната постъпка на Меси, след като беше попитан дали Лео е добър съотборник.

Жестът, с който Меси веднага е трогнал

"Да, за малкото събитие, добре, всъщност за голямото събитие в неделя. Кампана търсеше билети и пусна запитване в групата в WhatsApp, ако някой има билети. Дори не знаех, че Лео Меси вече е в групата, но той се появи и каза: "От колко имате нужда?".

Изведнъж, просто така от нищото. От този момент нататък си казах "Уау", разбирате какво имам предвид, той просто се появи от нищото. Познават се от около 2-3 дни, но мисля, че показването на тази щедрост е най-добрият пример, за да се покаже какъв е той", разказа Йедлин относно случка преди представянето на аржентинеца.

Меси и Серхио Бускетс проведоха последната си тренировка в четвъртък сутринта преди дебюта си с Интер Маями в петък срещу Круз Азул в първия мач за Купата на лигата. А само преди часове официално от Интер Маями бе представен и Жорди Алба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички