Изписаха Маруан Фелайни от болницата


Изписаха Маруан Фелайни от болницата
Снимка: Guliver/GettyImages

2452 0

Бившият халф на Манчестър Юнайтед Маруан Фелайни е напуснал болницата в Китай, в която се лекуваше, след като се възстанови от коронавирус. Белгийският футболист в момента се състезава за Шандонг Луненг в Китайската Суперлига.

Фелайни бе диагностициран със заболяването на 22-ри март. Днес футболистът съобщи, че се е възстановил напълно и напусна болничната си стая. Белгийският халф пусна съобщение в Инстаграм, с което благодари на медицинския екип за положените грижи. „Дойде време да благодаря на всички от сърце. На лекарския екип, на медицинските сестри в болницата, както и на моя клуб и медицинския му щаб за всички услия, които положиха, за да ми помогнат да преборя това заболяване. Най-трудната част е зад мен! Продължавайте да се борите, важно е“, написа Маруан Фелайни.

Белгиецът ще остане под карантина в следващите две седмици, като през този период ще продължи да бъде следен. Китайският шампионат бе отменен за неопределен период от време. Фелайни напусна Манчестър Юнайтед, за да се присъедини към настоящия си клуб през зимата на 2019-та година. А ето в каква класация наскоро попадна Маруан Фелайни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички