Изненадващ избор: Лео Меси посочи кой е най-добрият защитник в света


Изненадващ избор: Лео Меси посочи кой е най-добрият защитник в света
Снимка: Getty Images

17558 0

Суперзвездата на Аржентина - Лео Меси, отново попадна под светлините на прожекторите. Легендарният голмайстор се разписа по великолепен начин от пряк свободен удар, за да донесе победа на родината си срещу Еквадор в квалификационен мач за Мондиал 2026 г.

Да те възхвали Меси

"Гаучосите" същевременно опазиха мрежата си "суха", а сериозен принос за това имаше защитникът Кристиан Ромеро. Играчът на Тотнъм осъществи 7 шпагати, 1 изчистване и спечели 7 от 8 земни единоборства.

Изключително признание за изявите си получи след двубоя 25-годишния Ромеро. Той бе определен от Меси за най-добрия защитник в света и получи похвала за представянето си.

"За мен той е най-добрият бранител в света в момента. Страхотно представяне тази вечер, играчът на мача", заяви категорично "ла пулга", цитиран от "SPORTbible". 

Формата на аржентинеца

Ромеро се нрави с изявите си и в Тотнъм след старта на новия сезон. Той изигра 4 мача, помагайки на "шпорите" да не допуснат попадение в 2 от тях. Дори отбеляза със страхотен шут при победата с 5:2 над Бърнли, както и с глава при равенството 2:2 с Брентфорд.

Меси от своя страна пък е в уникална форма и продължава да изумява с ефективност.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички