Изненада: Ще дебютира ли Лео Меси с Интер Маями в МЛС тази вечер?


Изненада: Ще дебютира ли Лео Меси с Интер Маями в МЛС тази вечер?
Снимка: GettyImages

3146 0

Дебютът на суперзвездата на Интер Маями - Лионел Меси, в американската МЛС може и да почака още. Възможно е легендарният аржентинец да остане на резервната скамейка за мача с Ню Йорк Ред Булс.

Какво се случи и какво предстои?

Срещата е насрочена за събота (26.08) от 2:30 сутринта (българско време). Това ще бъде първият път, след акостирането на Меси в САЩ, в който "чаплите" играят за първенство.

Бившият ас на Барселона вече помогна на новия си клуб да триумфира с трофей. Тимът пожъна успех в Купата на лигите, а миналата седмица се класира и за финал на Ю Ес Оупън Къп след 3:3 в редовното и по-голяма съобразителност от дузпи срещу Синсинати.

"Чаплите" ще се оправят без "ла пулга"?

Огромен принос за това отново имаше Меси, който не е пропускал и минута след официалния си дебют с отбора. Треньорът Тата Мартино осъзнава това и обмисля да му даде почивка.

"Ще преценим след вечерната тренировка. Неизбежно е в даден момент да го няма. Разбирам, че очакванията на останалия свят са да го гледа и това е неоспоримо. Не може обаче да действаме въз основа на това, защото бих рискувал да сгреша", коментира специалистът, цитиран от "GOAL".

Срещу кого и кога аржентинецът се изправя за втори трофей с Интер Маями?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички