"Няма да усетя това отново": Мисли ли Лионел Меси за пенсиониране?


"Няма да усетя това отново": Мисли ли Лионел Меси за пенсиониране?
Снимка: Getty Images

6558 0

Голямата звезда на отбора на Интер Маями Лионел Меси загатна, че все още не мисли за пенсиониране и иска да се наслади максимално на залеза на своята кариера.

 

Пенсионирането - възможно ли е то да бъде скоро?

Мнозина спекулираха, Меси може да обяви оттеглянето си от националния отбор след победата на Световното първенство в Катар през 2022. Това не се случи, а самият Меси беше попитан за оттеглянето си от футбола, на което той отговори следното:

"Все още не мисля за оттегляне. Обичам да играя, харесва ми да съм с топка на терена, да се състезавам, да тренирам... Днес най-важното е да се наслаждавам максимално на това, което е останало, както го правя. Тази футболна кариера няма как да я усетя отново и именно заради това не искам да съжалявам за нищо", категоричен е Меси, цитиран от "All About Argentina".

Меси е смятан за един от най-великите играчи на всички времена. Той беше изведе своята Аржентина до триумфа на Световното първенство по футбол през 2022 година в Катар, като спечели и наградата за "най-добър играч" на турнира. С победата на Мондиала той вече може да се похвали с факта, че е печелил всичко както на клубно, така и на национално ниво.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Херардо Мартино обясни защо Лионел Меси е "най-добрият в света".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички