Изненада: Роналдо гласувал за Меси за "The Best", Лео за него - не


Изненада: Роналдо гласувал за Меси за "The Best", Лео за него - не
Снимка: Getty Images/Guliver

1754 0

Снощи ФИФА обяви победителя в номинациите за тяхната награда "The Best". Най-ценната индивидуална награда във футбола в отсъствието на "Златната топка" тази година бе присъдена на нападателя Роберт Левандовски, а в топ 3 влязоха обичайните заподозрени Кристиано Роналдо и Лионел Меси.

ФИФА обяви и кой в тройката за кого е гласувал и така стана ясно, че португалската звезда на Ювентус е гласувал победител да стане именно звездата на Байерн. Той обаче е включил в своята тройка и големия си съперник в битките за индивидуалните отличия Лионел Меси, когото е поставил на второ място. На трето Роналдо е класирал Килиан Мбапе.

В същото време аржентинската звезда на Барселона не е включил Роналдо изобщо в своя топ 3. Първото място той е "присъдил" на Неймар, второто на Мбапе, а на трето място е поставил Левандовски. Крайният победител пък е поставил на първо място бившия си съотборник в Байерн Тиаго Алкантара, на второ - Неймар, а на трето - Кевин Де Бройне от Манчестър Сити. Интересното е, че това е първият път, в който Кристиано гласува за Меси, а капитанът на Барса го е правил 2 пъти досега (подробности тук). 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички