Изигра ли Меси последния си мач за Интер Маями за 2023 година? Тата Мартино отговори


Изигра ли Меси последния си мач за Интер Маями за 2023 година? Тата Мартино отговори
Снимка: GettyImages

1021 0

Лионел Меси вече се присъедини към аржентинския национален отбор за предстоящите двубои, но бъдещето му с Интер Маями не спира да се обсъжда.  Тата Мартино казва, че "сега започва работата за следващия сезон", като не е ясно дали ще бъдат поети допълнителни рискове около състоянието на голямата им звезда.

Седемкратният носител на "Златната топка" може би вече е видял края на кампанията си за 2023 г. на клубно ниво. Нещастна контузия, получена по време на последното му пътуване с националния отбор на Аржентина, ограничи участието му в МЛС през последните седмици.

Ще играе ли Меси отново за Интер Маями през 2023 година?

Меси беше включен в състава на Аржентина – въпреки липсата на игрово време – и наближават още две квалификации за Световното първенство през 2026 г. срещу Парагвай и Перу. Вторият от тези мачове трябва да се проведе до 17 октомври.

А Интер Маями ще се завърне в игра срещу Шарлът ФК на 18 октомври, преди да се изправи срещу същия си съперник в последния си мач от редовния сезон три дни по-късно. Меси няма да се върне за първия от тези мачове, ако остане с отбора на Аржентина, и има шанс единствено за втория.

"Да, остават ни два мача, но работата започва сега за следващия сезон. Направихме добри ходове в състава и напреднахме през лятото. Трябва да сме много точни през следващите няколко месеца за това как ще подходим през следващия сезон', заяви треньорът на Интер Маями. Въпреки че се очаква сериозна пауза в програмата на Меси, то пред него не се очертава нито трансфер, нито дълга ваканция в близко бъдеще.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички