От Sky Sports: В Саудитска Арабия ще вземат Лионел Меси по нова схема


От Sky Sports: В Саудитска Арабия ще вземат Лионел Меси по нова схема
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

2664 0

От Саудитска Арабия подготвят нова оферта за привличането на седемкратния носител на "Златната топка" Лионел Меси. Така би било подновено най-великото съперничество в историята на футбола - това между аржентинеца и Кристиано Роналдо, който е в Ал Насър.

Според информация от журналиста на Sky Sports Руди Галети е взето решение Меси да бъде привлечен под наем, а не да бъдат закупувани правата му. Както е известно, през това лято той премина в американската Мейджър Лийг Сокър - в тима на Интер Маями.

Самият Меси даде ясно да се разбере, че вижда себе си именно в американския клуб до края на договра. В Саудитска Арабия обаче са много сериозно решени да привлекат и тази мегазвезда на световния футбол.

Преди няколко месеца Ал Хилал, където впоследствие премина бившият съотборник на Меси от Барселона и ПСЖ - Неймар, опита да изкуши Лео с много примамлив договор. Аржентинецът обаче отказа.

Контрактът на Меси с Интер Маями е до 2025 година, а престижното британско издание информира, че всъщност 36-годишният световен шампион с Аржентина няма намерения да подновява договора си. От Интер Маями прехвърлят отговорността върху Меси за собственото му бъдеще.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички