Легенда на Реал Мадрид: Белингам е единственият, който разбра, че тронът на Меси и Кристиано е свободен


Легенда на Реал Мадрид: Белингам е единственият, който разбра, че тронът на Меси и Кристиано е свободен
Снимка: Getty Images

1645 0

Вече започнаха да "валят" мнения, че Джуд Белингам ще победи Ерлинг Холанд и Килиан Мбапе в надпреварата за наследяване на "трона" на Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

Английският национал прави зашеметяващ дебютен сезон в Реал Мадрид след трансфера си от Борусия Дортмунд за 103 милиона евро. Талантливият 20-годишен футболист е вкарал 10 гола за "белия балет" в 10 двубоя, като с това продължава да преследва и да задминава част от постиженията на Кристиано Роналдо.

Кой ще вземе трона от Меси и Роналдо?

А легендата на Реал Мадрид Гути е на мнение, че короната, овладяна от Меси и Роналдо вече повече от две десетилетия, може да бъде наследена не от някой друг, а именно от Белингам. Според него вече е започнал дори да изпреварва Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд.

Гути стигна до този извод, докато разсъждаваше относно причините защо Мбапе все още не е преминал на "Сантяго Бернабеу". "Феновете на Мадрид обичат Белингам толкова много, защото той направи всичко, да дойде в Реал Мадрид. След полемиката, която имаше с друг играч...", заяви той. 

"Белингам играе невероятни двубои. Това беше тронът за Винисиус, Мбапе, Холанд... но Белингам е единственият, който разбра, че тронът на Меси и Кристиано е свободен и той се стреми към него". А по-рано именно Винисиус направи любопитни разкрития относно трансфера на Белингам.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички