Ивайло Петев дебютира с успех, но се оплака след мача: Едно нещо не ми хареса


Ивайло Петев дебютира с успех, но се оплака след мача: Едно нещо не ми хареса
Снимка: Stoyan Hristov / LAP.bg

2191 0

Ивайло Петев дебютира с успех начело на Университатя Крайова. Отборът му победи с 1:0 срещу Динамо Букурещ в двубой от 16-ия кръг в румънското първенство. Въпреки победата обаче българският специалист не бе особено доволен от своя тим.

"През първото полувреме играхме по-добре, контролирахме мача, вкарахме и имахме още две страхотни възможности, но не успяхме да отбележим отново. Едно нещо не ми хареса, в последните 10 минути на първото полувреме не държахме топката. Много лесно дадохме притежанието и направихме 7-8 грешки за 5 минути", заяви Петев, цитиран от румънските медии.

"През втората част мислехме само за 3-те точки. Защитавахме се повече и не дадохме възможност на противника да отбележи. Имахме няколко контраатаки, но не вкарахме. Имаме 3 важни точки, това беше основната цел. Знаем, че ни предстои много работа. Във футбола грешката на съперника е очаквана. Днес допуснахме грешки в някои лесни ситуации“, каза още той. А преди първия си мач направи любопитно сравнение с Левски - ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички