Преди първия си мач в Крайова: Ивайло Петев с любопитно сравнение за Левски - ЦСКА


Преди първия си мач в Крайова: Ивайло Петев с любопитно сравнение за Левски - ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1277 0

Бившият наставник на Лудогорец Ивайло Петев се готви за дебюта си начело на Университатя Крайова. А той ще бъде срещу Динами Букурещ в сблъсък от 16-ия кръг в румънския шампионат. Той направи интересно сравнение преди двубоя като го оприличи на дербито между Левски и ЦСКА.

Сериозни цели пред Ивайло Петев и любопитно сравнение

Той сподели, че засега не мисли за трансфери, а само за предстоящите мачове. "Трябва да предприемем всичко стъпка по стъпка. Уважаваме съперника, независимо от формата му, знам какво означава Динамо. Ще бъде един вид Левски – ЦСКА. Това дерби не е от вчера, независимо от позициите, на които са отборите. Дербито си е дерби“, заяви наставникът на Университатя".

Петев допълни, че очакванията са големи, но очаква да идват по-добри дни и представянето да се подобрява с всеки изминал мач. "Често говоря с Козмин Моци, но Лудогорец и Крайова са различни неща. Надявам се да съм човекът, който ще донесе титлата в Крайова след толкова години. Досега не съм излизал в града, оставам повече на тренировъчната база, защото там имам много работа, ще имам време и да опозная град Крайова. Много хора ме поздравиха, че дойдох в Крайова, никой не ми каза, че съм направил грешен избор. Обикновено ми се обаждат хора, които искат нещо. Приятелите ми също ще дойдат на мача в неделя". Самият Петев веднага се закани за титлата, след като стана ясно, че е подписал дългосрочен договор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички