Истина или лъжа: Ще играе ли Кристиано Роналдо в Саудитска Арабия?


Истина или лъжа: Ще играе ли Кристиано Роналдо в Саудитска Арабия?
Снимка: Getty Images

3501 0

Къде ще играе Кристиано Роналдо през 2023 година: този въпрос се превърна в един от най-задаваните във футболния свят, след като официално стана ясно, че португалецът е разтрогнал контракта си с Манчестър Юнайтед. А информациите за бъдещето на португалската мегазвезда са разнопосочни - от Франция (ПСЖ), през Италия (Интер, Ювентус), до Саудитска Арабия (Ал Насър).

Роналдо става играч на Ал Насър от 1 януари?

Авторитетното испанско издание Marca буквално гръмна днес с новината, че Роналдо е приел офертата на Ал Насър - най-успешният клуб в историята на Саудитска Арабия. Според информациите, в Саудитска Арабия Роналдо ще си докарва близо 200 млн. евро на сезон - сума, в която влиза неговата "твърда" заплата, както и различни бонуси, които ще идват под формата на реклама.

Какви пари ще взима Роналдо в Саудитска Арабия

Нещо повече: само при поставянето на подписа си на договора с Ал Насър португалецът ще прибере еднократен бонус в размер на 100 млн. евро. В арабския клуб Роналдо ще играе под ръководството на френския специалист Руди Гарсия, който през годините е бил начело на отбори като Марсилия, Рома, Лил и Лион. Дали обаче Кристиано действително е приел офертата на Ал Насър?

Ал Насър предлага най-добри условия на Роналдо

Британският Sky Sports излезе с разнопосочна информация за бъдещето на Роналдо, като написа, че до момента от Ал Насър действително са предложили най-добри условия на Роналдо, но петкратният носител на "Златната топка" все още не е приел офертата и далеч не е сигурно, че ще я приеме, за каквото претендират от Marca.

Роналдо ще мисли за бъдещето си след Световното първенство

Още на 30 ноември трансферното гуру Фабрицио Романо писа, че Роналдо може да взима в Ал Насър почти 200 млн. евро на сезон до 2025 година, ако приеме офертата им. Той подчерта, че голяма част от приходите биха били под формата на спонсорски договори, което може да се окаже проблем за Роналдо. Романо бе категоричен, че няма нищо подписано, като португалецът е изцяло фокусиран върху Световното първенство в Катар и ще мисли за бъдещето си след приключването на турнира.

Роналдо в Ал Насър: засега само спекулация

На този етап информациите на Marca изглеждат по-скоро като повторение на това, което Фабрицио Романо съобщи в края на миналия месец. Изданието твърди, че Роналдо ще бъде играч на Ал Насър от 1 януари, но на този етап тези информации са само спекулации. Кристиано има предложение да играе в Саудитска Арабия, но то все още стои "на масата" и ще бъде разгледано едва след края на Мондиала.

В същото време популярният британски журналист Пиърс Морган, пред който Кристиано се "изповяда", разкри какъв клуб си търси Роналдо след раздялата с Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички