А сега накъде? Пиърс Морган обяви какъв клуб си търси Роналдо след раздялата с Юнайтед


А сега накъде? Пиърс Морган обяви какъв клуб си търси Роналдо след раздялата с Юнайтед
Снимка: Getty Images

2562 0

Журналистът Пиърс Морган, който се радва на отлични отношения с Кристиано Роналдо, повдигна завесата около бъдещето на нападателя, който на Световното по футбол остана без клуб. Както е известно, звездата предизвика раздялата си с Манчестър Юнайтед с интервю пред Морган, в което мощно критикува клуба.

Откакто се случи раздялата между двете страни, португалецът е свързван с различни клубове. В последно време се говори, че той може да продължи кариерата си в Саудитска Арабия, където му предлагат зашеметяваща заплата, но според Морган нападателят няма да отиде там.

"Роналдо смята, че ако се представи добре на това световно първенство, ще постигне онова, което наистина иска - преминаване в клуб, който играе в Шампионска лига. Това ще добави към неговите рекорди и към неговото наследство", каза журналистът в интервю за "The Telegraph".

"На този етап от кариерата му не става въпрос за парите. Всичко се свежда до горещо желание да играе футбол на най-високо ниво, да чупи рекорди и да печели трофеи. И го е направил в повече страни от всеки друг играч в историята", допълва Морган. А ето на кой клуб се е предложил Роналдо според португалски агент. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички