Роналдо НЕ харесва това - 10+ нападатели, по-добри от него на Световно първенство 2022 (ВИДЕО)


Роналдо НЕ харесва това - 10+ нападатели, по-добри от него на Световно първенство 2022 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6852 0

В поредния епизод на предаването "Точно попадение", посветено на Световното първенство по футбол в Катар, което SportLive.bg прави съвместно със Sesame.bg, поговорихме надълго и широко за футболистът, който в последните месеци определено приковава вниманието на всички - Кристиано Роналдо. Португалецът не преживява най-добрия си период в личен и професионален план, а това се отрази на клубната му и национална кариера.

 

 

Какво точно се случи и защо отново половин свят нападна Роналдо?

Критиците доволно потъркаха ръце след победата на Португалия срещу Уругвай, което на практика осигури място на иберийската страна на осминафиналите. Причината за това е едно попадение, което първоначално бе записано на Кристиано, а след това ФИФА промени мнението си и за голмайстор бе обявен Бруно Фернандеш. Как се разви ситуацията и какви са фактите около спорната ситуация обяснихме във видеото, което може да гледате по-долу. 

Егото на капитана на "мореплавателите" е сериозно засегнато, но върти ли се светът около него?

Реакциите след срещата от самия Роналдо му довлякоха гнева не само на хората, които така или иначе чакат удобен момент да го нападнат, но и на "свои". Нападателят е известен с егоизма си и дори победата на собствената му страна остана на заден план за него, след като разбра, че не той е главния герой. Всъщност, футболистът излезе с много по-голяма роля в ситуацията, защото го изигра професионално, също както и спечели дузпата за Португалия срещу Гана. 

Има ли някой по-добър от CR7 в Катар?

Екипът на "Точно попадение" проведе интересен диалог под формата на игра, в която коментира има ли футболист на Мондиал 2022, който би паснал по-добре от Роналдо на сегашния централен нападател на "мореплавателите". Гледайте видеото, за да видите двата полюса на настроения в студиото, тъй като когато става въпрос за един от най-добрите футболисти, играли през 21 век, няма как всички да се обединят около едно мнение.

Гледайте видеото за цялата тема около Кристиано Роналдо, а след това можете да гледате всички епизоди на "Точно попадение", посветени на Световното

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички