Испания - Норвегия по ТВ: Къде да гледаме квалификацията за Евро 2024?


Испания - Норвегия по ТВ: Къде да гледаме квалификацията за Евро 2024?
Снимка: Getty Images

2343 0

Тази вечер от 21:45 часа Испания посреща Норвегия в мач от квалификациите за Евро 2024. Двубоят ще бъде в Малага. Тези два тима са фаворитите за първите две места в Група А.

Преди месеци Испания претърпя сериозно разочарование на Световното първенство в Катар. Тимът прескочи груповата фаза с актив от само четири точки, и то след като стартира със 7:0 над Коста Рика.

На осминафиналите обаче тимът срещна трудности пред гола срещу Мароко и в крайна сметка загуби след дузпи, като не реализира нито една от своите три.

Норвегия пък пропусна големия футболен форум, като не се е класирала на такъв от Евро 2020. Последните официални срещи за тима бяха от Лига на нациите, където първата позиция в групата бе изпусната в последния кръг. „Викингите“ посрещнаха Сърбия в спор за първата позиция, но загубиха с 0:2.

Големият удар за гостите е отсъствието на голмайстора Ерлинг Холанд, който получи травма в последния мач с клубния си тим Манчестър Сити. Двубоят Испания - Норвегия ще бъде предаван пряко по "Диема спорт 3", можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички